SANTA CLARA VALLEY MEDICAL CENTER

SCVMC revealed a new art installation, “Like a Multivitamin” in the outdoor courtyard

Tweet | Share

4 women sitting in front of an art installation

On Wednesday, November 11, 2020, SCVMC revealed a new art installation, “Like a Multivitamin” in the outdoor courtyard on the 3rd floor of the Women & Children’s Center at Santa Clara Valley Medical Center. Situated between Labor & Delivery and the Neonatal Intensive Care Unit, it’s a natural gathering spot for families celebrating the birth of a child. It’s also a space for staff to take a break from their busy day. 

Funded by a grant from the National Endowment of the Arts, “Like a Multivitamin” was completed in early October and is joint collaboration between SV Creates, the Montalvo Arts Center and our Valley Medical Center Foundation.

Please click on this link to meet the artist, and learn about how to experience the healing power of this special gift to our patients and staff.